تخریب ساختمان در تهران No Further a Mystery

ظاهر کمک مالی ایجاد حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی

به گفته صادق خلیلیان استاندار خوزستان، سازه ساختمان متروپل بسیار سنگین بوده و این ساختمان در شش طبقه طراحی شده بود اما بعد سه طبقه و بعد از آن مجدداً دو طبقه دیگر به آن اضافه شد. رئیس کل دادگستری استان خوزستان دستور بررسی علت و عوامل بروز این حادثه را صادر کرد.

بهتر است که برای عبور لوله های برقکشی ساختمان و لوله کشی ساختمان از کف ساختمان استفاده کرد. زیرا اگر بخواهیم تاسیسات را از دیوار عبور دهیم ممکن است پس از برخورد به ستون های ساختمان نتوان کل مسیر را به صورت توکار کار کرد. همچنین در صورت نشتی لوله ها عمق تخریب به دیوار ساختمان بسیار بیشتر است. اما یکی از دلایل اصلی ترک خوردن دیوار پس از گچکاری است. با توجه به اینکه مسیر لوله آبگرم حرارت اضافی به گچ ساختمان وارد میکند از این رو احتمالاً دیوار ترک خواهد خورد. چنانچه تخریب کف یا تخریب دیوار داخلی بصورت جزئی صورت گیرد ( فقط مسیر لوله های آب و برق کنده شود ) با استفاده از ملات ماسه – سیمان میتوان مسیرهای تخریب شده را پر کرد. فقط توجه به این نکته الزامی است که برای ایجاد چسبندگی مابین ملات قدیمی و جدید پیش از پر کردن مسیر لوله سطح مسیر با آب پاشی بطور کامل خیس شود.

↑ «جزئیات ریزش ناگهانی ساختمان ۱۰ طبقه متروپل در آبادان + فیلم». بورسان. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۳.

پس از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده ریزش متروپل در ۳۰ تیر ۱۴۰۱ که تعداد آنها ابتدا ۲۰[۷۶] و سپس ۲۱ نفر[۷۷] اعلام شد، برای رسیدگی به این پرونده سه جلسه رسیدگی در شعبه ۱۰۱ دادگاه کیفری دو اهواز به ریاست قاضی میثم ایمانی در تاریخ‌های ۱۰ مرداد، ۱۱ مرداد و ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در شهر اهواز برگزار شد.[۷۸] در حکم بدوی صادره از این شعبه، تمامی ۲۱ متهم پرونده به اتهام قتل شبه‌عمد ناشی از عدم رعایت نظامات دولتی و ایمنی ساختمان منتهی به قتل ۴۳ نفر (۳۶ مرد و ۷ زن) و مصدومیت ۱۳ نفر، به ۳ سال حبس تعزیری و پرداخت دیه به خانواده و ورثهٔ جانباختگان حادثه، اقامت اجباری، انفصال از خدمات دولتی و عمومی، لغو پروانهٔ اشتغال و منع اشتغال در حرفهٔ مهندسی ساختمان محکوم شدند.

↑ «اعلام عزای عمومی در خوزستان». خبرگزاری صدا و سیما. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۶.

ساعت ۱۱:۰۰ وحیدی وزیر کشور از مردم خواست محل حادثه را ترک کنند زیرا با خطر جدی ریزش مجدد روبه‌رو هستیم و در صورت حضور مردم ممکن است فاجعه رخ دهد.

تعدادی از ساختمان‌های اطراف متروپل برای سهولت در آواربرداری تخریب شدند.[۳۱]

از سوی دیگر، برخی از مالکان نیز به خاطر کمبود منابع مالی قادر به تامین هزینه های صدور مجوز نیستند و همین عامل پرونده آنها را با تاخیر همراه می کند.

در غیر اینصورت تخلیه نخاله به صورت دستی و توسط کارگران انجام می شود که این کار زمان بر نیز هست . در این بخش از تخریب نکته ای هم هست که باید از آن مطلع شوید.

ساعت ۱۲:۱۵: به گفتهٔ فرمانده میدان حادثه متروپل پیش‌بینی شد که مرحله اول عملیات آواربرداری و کشف جسد در سه روز آینده به پایان برسد ساختمان در تهران و در مرحله بعدی باقی‌ماندهٔ سازه جمع‌آوری شود.[۳۴]

مهمترین سوالاتی که در زمینه هزینه و قیمت تخریب ساختمان از ما می پرسید :

↑ «عملیات آواربرداری از متروپل به مراحل پایانی رسیده است». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.

سایمون شرکلیف (سفیر انگلیس در تهران) در توئیتی نوشت:[۱۰۳]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *